Green Trio (180tab./500mg)

Dostupnost:momentálně nedostupné
Číslo produktu:049
Výrobce:Topnatur s.r.o. ČR
Cena s DPH:200 Kč (235 Kč)

Popis produktu Green Trio (180tab./500mg)

Green Trio Topnatur - je kombinací 3 zelených superpotravin chlorelly, spiruliny a zeleného ječmene pro podporu imunity a obranyschopnosti organismu.

Přípravek, který v jediné směsi obsahuje nesyntetické vitamíny, minerály, vlákninu, bílkoviny, antioxidanty, enzymy, chlorofyl A a B, růstový faktor CGF, karotenoidy, rostlinné pigmenty, fytonutriční látky a stopové prvky.

Chlorella je sladkovodní řasa s vysokým obsahem bílkovin, vitamínů a minerálů, která posiluje obranyschopnost organismu. Chlorella prošla mechanickou dezintegrací.

Zelený ječmen díky svému zásaditému pH pomáhá obnovovat acido-alkalickou rovnováhu v těle.

Spirulina přispívá k normální hladině cukru v krvi. Je bohatá na rostlinné maximálně vstřebatelné bílkoviny, betakarotén, chelátové železo,vitamín B12 a vzácnou esenciální mastnou kyselinu GLA.

Tablety jsou lisovány za studena – neničí se vitamíny. Produkt Green Trio neobsahuje lepek ani laktózu.

Rozbor vitamínů v 6 tabletách: kyselina listová 36 mcg, vitamin A 1,05 mg, vitamin B12 0,51 mcg, vitamin C 3,63 mg, sodík 10,5 mg, železo 2 mg, měď 0,51 mg, chrom 6,2 mcg.

Dávkování: 2× denně 3 tablety před jídlem, zapít sklenicí vody.

TOPNATUR s.r.o. je držitelem certifikátů dle mezinárodní normy systému kvality a řízení jakosti IFS Food verze 6.1, BIO a pyšNí se také ochrannou známkou Vegan Society.